Grile

Grilele sunt grupate pe teme, lista temelor fiind redată mai jos. Pentru raportarea unor probleme legate de corectitudinea grilelor (enunţ incomplet, răspuns greşit, încadrare greşită în tema etc.) puteţi folosi formularul de raportare, iar pentru probleme mai generale (informaţii de pe site, funcţionarea site-ului etc.) puteţi folosi formularul de contact. Ambele functionalităţi sunt accesibile doar utilizatorilor înregistraţi (pentru a preveni spamming-ul).

Grilele raportate ca fiind greşite sau care nu mai corespund programei actuale apar în secţiunea de grile, însă tăiate cu o linie (strikethrough). Aceste grile nu sunt incluse în teste.

Pentru a descarca o versiune statica a site-ului salvata la începutul lui octombrie 2013 (pentru uz offline) apasati aici. Această versiune nu permite generarea de teste (sau mai general orice necesită interacţiunea cu serverul Web).

Pentru a accesa grilele corespunzatoare vechii tematici (< 2016), apasati aici. Aceste grile sunt incluse doar din motive istorice, ele neputand fi selectate in cadrul testelor.

1. Bronhopneumopatia obstructiva cronica (Compendiu vol. 1) - 5 grile
2. Pneumoniile (Compendiu vol. 1) - 5 grile
3. Astmul bronsic. Cancerele bronhopulmonare (Compendiu vol. 1) - 10 grile
4. Tuberculoza (Compendiu vol. 1) - 7 grile
5. Trombembolismul pulmonar (Compendiu vol. 1) - 6 grile
6. Boala coronariana. Boala coronariana cronica stabila. Angina pectorala stabila. (Compendiu vol. 1) - 11 grile
7. Hipertensiunea arteriala (Compendiu vol. 1) - 6 grile
8. Insuficienta cardiaca. (Compendiu vol. 1) - 5 grile
9. Cardiomiopatiile. (Compendiu vol. 1) - 4 grile
10. Aritmiile si tulburarile de conducere. Stopul cardiac (Compendiu vol. 1) - 7 grile
11. Valvulopatiile. Endocardita infectioasa. Pericardita. (Compendiu vol. 1) - 5 grile
12. Nutritia si alimentatia. Bolile carentiale. Principii generale de nutritie si alimentatie. Malnutritia. Rahitismul carential la copil. Anemia feripriva. (Compendiu vol. 2) - 1 grile