Reguli

Regulile acestui site sunt expuse mai jos.

ATENŢIE: dacă ceva nu este interzis în mod explicit, nu inseamnă că este implicit permis. Se aplică şi anumite reguli de bun simţ. De asemenea, aceste reguli nu sunt bătute în cuie, fiind apreciate părerile pertinente în legatură cu acestea - contact.

1. Înregistrarea se face pe baza unei adrese corecte de e-mail, întrucât este necesară activarea contului. În principiu, sunt permise orice fel de nume, în limita bunului simţ (fără denumiri vulgare etc). Adresele de e-mail din baza noastră de date nu vor fi divulgate nimănui (nu vrem să ajutăm spammingul în niciun fel), iar parolele sunt ţinute criptat şi nu le cunoastem. Pentru utilizarea unui cont a cărui parolă a fost pierdută, o alta trebuie generată. Recomandăm puternic utilizarea de conturi de e-mail Gmail în loc de Yahoo, acesta din urmă fiind un provider cunoscut pentru reavoinţa cu care tratează multe e-mailuri (sunt considerate spam în mod incorect).

2. Un utilizator răspunde pentru ceea ce pune pe acest site. Un administrator sau un moderator poate cenzura anumite grile care conţin material nepotrivit (vulgar, offtopic, etc). Dacă un utilizator recidivează în a încălca această regulă, va avea contul dezactivat şi, daca abaterea este gravă, IP-ul blocat.

3. Un utilizator poate să adauge o grilă, neavând dreptul să o editeze/modifice sau să o şteargă. De aceea, pentru a micşora munca moderatorilor şi numărul de e-mailuri trimise cu semnalări, vă rugăm să introduceţi grilele cu atenţie. În 2008, a fost introdus un sistem de raportare care permite utilizatorilor să trimită mesaje legate de greşelile semnalate în cazul grilelor întâlnite.

În cazul întrebărilor CM (complement multiplu), variantele de răspuns vor fi introduse fără virgule între ele şi separate de un singur spaţiu.

4. În cazul grilelor pentru temele noi, codurile vor fi generate automat de sistem, utilizând un prefix al temei şi un număr de ordine incrementat la fiecare grilă introdusă. Vă rugăm să introduceţi cu simţ de răspundere grilele, acestea fiind disponibile imediat în cadrul testelor.